Oslo

Be our new Tekstforfatter og redaktør

Vi ser etter en dyktig tekstforfatter eller journalist til å bli med i vårt voksende team i Oslo!

Hvis du er opptatt av god historiefortelling og forstår hvordan du skriver kommersielle tekster som kommuniserer på ulike digitale kanalers premisser, er du den vi leter etter.

Vi ser etter deg som kan skrive alt fra redaksjonelle artikler, tekster og innhold til våre kunders nettsider, postetekster og alt i mellom. Du er vant til å jobbe selvstendig og har stor gjennomføringskraft, samtidig som du er glad i å jobbe som en del av et team. Du vil søke å skape minneverdig og overbevisende budskap som skaper effekt.

Som tekstforfatter vil du jobbe sammen med våre digitale markedsføringsteam, og hjelpe våre kunder med å fylle ulike behov innenfor innholdsmarkedsføring og optimaliserte digitale løsninger. Ettersom vår kreative avdeling er et ganske nytt team på Oslo-kontoret, vil du få muligheten til å påvirke hvordan teamet utvikler seg og former sine arbeidsprosesser fremover. Du vil bli omgitt av en gruppe støttende, kreative og nysgjerrige mennesker som alle er inspirert og drevet av mulighetene innen digital marketing.

ARBEIDSOPPGAVE OG ANSVAR

Produsere tekst og innhold til en rekke kunder på tvers av forskjellige digitale formater og kanaler: whitepapers, betalte sosiale annonser, artikler, blogginnlegg, produktkategorier, osv.

Research for artikler om relevante emner og andre sentrale elementer.

Utvikle våre kunders tilstedeværelse i eksisterende og nye digitale og sosiale kanaler.

Samarbeid tett med et tverrfaglig team for å lage løsninger for våre kunders digitale kommunikasjonsutfordringer og forbedre performance.

Hold deg oppdatert med digitale trender.

Lære og dele kreative best practice med kunder og interne team.

Produsere arbeid som opprettholder kreativ konsistens og høy standard.

NØKKELKVALIFIKASJONER

Beviselige ferdigheter innen tekst og historiefortelling, helst gjennom 2+ års relevant erfaring.

Evnen til å skrive både lengre artikler og guider samt utforme korte konsise tekst budskap.

Kunnskap om hvordan du optimaliserer innhold for SEO er et stort plus.

Erfaring med research av temaer, bransjer, konkurrenter, produktkategorier osv. som forberedelser og underlag til innholdsutvikling.

En forståelse av dagens digitale annonseringslandskap, plattformer og formater i utvikling.

Være i stand til tenke utenfor boksen, uansett kreativt format eller prosjekt.

Evne til å jobbe metodisk og oppfylle stramme tidsfrister.

Flytende engelsk og norsk, og god grammatikk.

LITT OM OSS

I løpet av de siste syv årene har Precis Digital vokst til å bli et av de ledende digitale markedsføringsbyråene i Nord-Europa. Basert i Norden og London, hjelper vi våre kunder å lykkes på nett ved å tilby et bredt spekter av tjenester innen performance marketing, måling og teknologi. Siden 2019 har vi utviklet oss videre i vår søken etter å mestre digital reklame ved å introdusere kreative tjenester til Precis-tilbudet.

Next steps

Application

Interview

Case interview

Your first day!